Kupite ovu knjigu u internet knjižari Makart!
Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Scribd! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Apple Books! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Kobo!
Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Barnes & Noble! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Google Play!
Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Redshelf!
Čitajte ovu e-knjigu u bilioteci 24Symbols!
Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Gumroad! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Elefant.ro!
Čitajte ovu e-knjigu u bilioteci Bookmate! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Bookshout! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Ipubs!
Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Casa del Libro! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Odilo! Pronađite knjigu u obližnjoj biblioteci pomoću servisa Overdrive!


Zbirka priča

Format A5, 192 strane

Cena: 800 dinara

Pročitajte odlomak!

U zbirci pripovedaka Čarobni trenuci Saša Dimoski našim aktuelnim istorijskim, političkim i društvenim temama pristupa na originalan, pronicljiv i izrazito duhovit način, gradeći uzbudljive pripovedne linije pune neočekivanih dramskih i humornih obrta. Njegove priče donose paradoksalno ubedljive alternativne tokove kojima naši životi poslednjih decenija nisu pošli, zalazeći u skrivene, mučne, šašave i mračne kutke duševnih profila pripovednih junaka. Sposobnost Dimoskog da ono što tamo nađe čitaocu servira na tanjiru produbljenog razumevanja, garnirano smehom, gorkim i ozbiljnim, ironičnim i razuzdanim, čini njegov književni glas veoma prepoznatljivim u žamoru savremene srpske proze, a Čarobne trenutke knjigom kojoj će se čitaoci vraćati kad god se zažele životno aktuelne, mudro osmehnute i vragolaste proze.

.


Saša Dimoski

Saša Dimoski


Saša Dimoski rođen je 1962. godine u Beogradu. Prvi roman, Štićenik, objavio je 2008. godine (Samizdat B92). Po obrazovanju specijalni pedagog, petnaest godina je radio u ustanovama za maloletne delinkvente i „decu sa ulice“. Kao instruktor i predavač, učestvovao je i u programima socijalne zaštite pod patronatom UNICEF-a, a sada već deset godina profesionalno piše i stvara u oblasti advertajzinga. U novoj knjizi Čarobni trenuci i druge priče elementi fikcije često se prepliću i poistovećuju sa stvarnošću, kao i u debitantskom romanu.