Kupovina naših izdanja

Naše knjige u papirnom obliku možete da kupite u odabranim knjižarama (u Beogradu: Beopolis, Zepter, Makartova knjižara u Čumićevom sokačetu, Bookastore; u Jagodini: Til; u Novom Sadu: Bulevar Books; u Zrenjaninu: Agora i GNB Žarko Zrenjanin, kao i u knjižarskom lancu Delfija) ili možete da ih naručite preko ovih stranica – kliknite na sliku željene knjige i automatski će se otvoriti poruka e-pošte koju treba samo da dopunite i pošaljete. Naručenu papirnu knjigu možete platiti pouzećem, ili da putem e-bankinga, ili lično u pošti ili banci uplatite odgovarajući iznos na naš račun 125-15383-25 (samo navedenu cenu knjige, poštarinu plaćamo mi).
.Kupovina e-knjiga

.
Da biste kupili e-knjigu, kliknite na ikonicu neke od internet prodavnica koje stoje uz naslov koji želite. Time ćete otvoriti stranicu odabrane prodavnice, gde ćete obaviti kupovinu.

.

Ukoliko živite u Srbiji i nemate internacionalno važeću bankovnu karticu koja se može koristiti za plaćanje na internetu, kliknite na sliku željene knjige i u poruci e-pošte koja će se automatski otvoriti naznačite e-format koji želite. Zatim e-bankingom ili lično u pošti ili banci uplatite cenu knjige na naš račun. Plaćenu knjigu ćemo vam poslati e-poštom. 
RSS kanal vesti

RSS kanal vesti Književne radionice Rašić
Novosti iz naše izdavačke kuće možete pratiti u RSS čitaču na vašem telefonu, prenosnom uređaju ili računaru.
.
Takođe nam se možete pridružiti na društvenim mrežama Tviter i Fejsbuk.
KrR @ Twitter KrR @ Facebook