Naručite ovu knjiguRoman
Format A5, 228 strana

Cena: 800 dinara

E-knjiga: 250 dinara

Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Scribd! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici iTunes! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Kobo!
Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Barnes & Noble! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Google Play!
Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Redshelf!
Čitajte ovu e-knjigu u bilioteci 24Symbols!
Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Gumroad! Pronađite knjigu u obližnjoj biblioteci pomoću servisa Overdrive!
Čitajte ovu e-knjigu u bilioteci Bookmate! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Bookshout! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Ciando!Pročitajte odlomak!

Konačno, jedan punokrvni srpski krimić! Oslanjajući se na skandinavsku školu trilera, Ivana Prentović Krivokapić radnju ovog romana smešta u savremeni Beograd: ubijena gimnazijska profesorka, mlada policijska inspektorka koja istragu pokušava da izmakne uticajima moćnih političara, zabranjena ljubav, mladi nacisti, mnogo osumnjičenih – tu su svi sastojci potrebni za mračnu, uznemirujuću, uverljivu domaću kriminalističku priču. Najbolje od svega – autorka najavljuje da je ovo tek prvi u seriji romana! 

.


Ivana Prentović Krivokapić

Ivana Prentović Krivokapić


Preko dana, Ivana Prentović Krivokapić glumi strogu profesorku engleskog jezika u jednoj beogradskoj srednjoj školi, da bi se noću pretvorila u razbarušenu spisateljku. Objavila je roman Strah od kofera 2009. godine u izdanju Trećeg trga, kao i kratke priče u NIN-u i Ilustrovanoj politici, književno-teorijske studije, književne prikaze i prevode s engleskog. Diplomirala je na Katedri za engleski jezik i književnost 1997. Magistrirala je iz oblasti američke književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu 2005. Trenutno radi na doktorskoj disertaciji iz oblasti američke drame. Kao novinar se oprobala u razim medijima – pisala je za ilustrovani časopis Praktična žena, radila je kao novinar i voditelj u jutarnjem programu TV Studio B – Beograde, dobro jutro, a poslednjih sedam godina je honorarni saradnik Trećeg programa Radio Beograda u emisiji Hronika.
Ivana je introvert s usavršenim socijalnim veštinama i kompulsivni čitalac. Živi u jednom novobeogradskom soliteru okružena trojicom muškaraca: suprugom, sinom i kućnim ljubimcem, zecom.