Papirno izdanje rasprodato
Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Scribd! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Apple Books! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Kobo!
Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Barnes & Noble! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Google Play!
Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Redshelf!
Čitajte ovu e-knjigu u bilioteci 24Symbols!
Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Gumroad! Pronađite knjigu u obližnjoj biblioteci pomoću servisa Overdrive!
Čitajte ovu e-knjigu u bilioteci Bookmate! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Bookshout! Kupite ovu e-knjigu u internet prodavnici Ciando!
Roman
Format A5, 228 strana

Papirno izdanje rasprodato

Pročitajte odlomak!

Konačno, jedan punokrvni srpski krimić! Oslanjajući se na skandinavsku školu trilera, Ivana Prentović Krivokapić radnju ovog romana smešta u savremeni Beograd: ubijena gimnazijska profesorka, mlada policijska inspektorka koja istragu pokušava da izmakne uticajima moćnih političara, zabranjena ljubav, mladi nacisti, mnogo osumnjičenih – tu su svi sastojci potrebni za mračnu, uznemirujuću, uverljivu domaću kriminalističku priču. Najbolje od svega – autorka najavljuje da je ovo tek prvi u seriji romana! 

.
Nažalost, najava iz gornjeg teksta (napisanog 2014) ostaće neispunjena. Naša autorka preminula je u proleće 2020.
.


Ivana Prentović Krivokapić

Ivana Prentović Krivokapić


Preko dana, Ivana Prentović Krivokapić glumi strogu profesorku engleskog jezika u jednoj beogradskoj srednjoj školi, da bi se noću pretvorila u razbarušenu spisateljku. Objavila je roman Strah od kofera 2009. godine u izdanju Trećeg trga, kao i kratke priče u NIN-u i Ilustrovanoj politici, književno-teorijske studije, književne prikaze i prevode s engleskog. Diplomirala je na Katedri za engleski jezik i književnost 1997. Magistrirala je iz oblasti američke književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu 2005. Trenutno radi na doktorskoj disertaciji iz oblasti američke drame. Kao novinar se oprobala u razim medijima – pisala je za ilustrovani časopis Praktična žena, radila je kao novinar i voditelj u jutarnjem programu TV Studio B – Beograde, dobro jutro, a poslednjih sedam godina je honorarni saradnik Trećeg programa Radio Beograda u emisiji Hronika.
Ivana je introvert s usavršenim socijalnim veštinama i kompulsivni čitalac. Živi u jednom novobeogradskom soliteru okružena trojicom muškaraca: suprugom, sinom i kućnim ljubimcem, zecom.