Književna radionica RašićSaša Obradović
Saša Obradović rođen je 1968. godine u Valjevu.
Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu. Danas je pravni savetnik u Ambasadi Srbije u Hagu i zastupnik Srbije pred Međunarodnim sudom pravde. Objavio je knjige priča Ulazak u zamak (1998) i Izlazak iz zamka (2011) i romane Mardijan je najzad mrtav (2005), Vrt ljubavi (2008) i Drugi drugi svijet (2009). Dobitnik je književne stipendije „Borislav Pekić“ za 2007. godinu. Živi u Valjevu, Beogradu i Hagu.
Roman

 A5, 240 str.


Cena:
770 dinara
Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Scribd! Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Apple Books! Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Kobo!
Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Barnes & Noble! Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Google Play!
Kupite ovu e-knjigu u prodavnici E-Sentral!
Čitajte ovu e-knjigu u bilioteci 24Symbols!
Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Gumroad! Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Ipubs!
Čitajte ovu e-knjigu u bilioteci Bookmate! Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Bookshout! Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Ciando!

Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Redshelf! Pronađite knjigu u obližnjoj biblioteci pomoću servisa Overdrive!Oslanjajući se na književno nasleđe koliko i na životnu stvarnost, u ovom romanu Obradović osnovnu dramsku postavku čuvenog romana Dostojevskog pronalazi u našoj savremenosti i razvija duhovitu, ironičnu kriminalističku priču o antiheroinama postsocijalističke tranzicije.Puna desktop verzija ove stranice
KrR @ Instagram