Književna radionica RašićIvana Prentović Krivokapić
Preko dana, Ivana Prentović Krivokapić glumi strogu profesorku engleskog jezika u jednoj beogradskoj srednjoj školi, da bi se noću pretvorila u razbarušenu spisateljku. Objavila je roman Strah od kofera 2009. godine u izdanju Trećeg trga, kao i kratke priče u NIN-u i Ilustrovanoj politici, književno-teorijske studije, književne prikaze i prevode s engleskog. Diplomirala je na Katedri za engleski jezik i književnost 1997. Magistrirala je iz oblasti američke književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu 2005. Trenutno radi na doktorskoj disertaciji iz oblasti američke drame. Kao novinar se oprobala u razim medijima – pisala je za ilustrovani časopis Praktična žena, radila je kao novinar i voditelj u jutarnjem programu TV Studio B – Beograde, dobro jutro, a poslednjih sedam godina je honorarni saradnik Trećeg programa Radio Beograda u emisiji Hronika. Ivana je introvert s usavršenim socijalnim veštinama i kompulsivni čitalac. Živi u jednom novobeogradskom soliteru okružena trojicom muškaraca: suprugom, sinom i kućnim ljubimcem, zecom.
Roman

A5, 228 str.


Papirno izdanje rasprodato
Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Scribd! Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Apple Books! Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Kobo!
Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Barnes & Noble! Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Google Play!
Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Redshelf!
Čitajte ovu e-knjigu u bilioteci 24Symbols!
Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Gumroad! Pronađite knjigu u obližnjoj biblioteci pomoću servisa Overdrive!
Čitajte ovu e-knjigu u bilioteci Bookmate! Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Bookshout! Kupite ovu e-knjigu u prodavnici Ciando!


Konačno, jedan punokrvni srpski krimić! Oslanjajući se na skandinavsku školu trilera, Ivana Prentović Krivokapić radnju ovog romana smešta u savremeni Beograd: ubijena gimnazijska profesorka, mlada policijska inspektorka koja istragu pokušava da izmakne uticajima moćnih političara, zabranjena ljubav, mladi nacisti, mnogo osumnjičenih – tu su svi sastojci potrebni za mračnu, uznemirujuću, uverljivu domaću kriminalističku priču. Najbolje od svega – autorka najavljuje da je ovo tek prvi u seriji romana!

Nažalost, najava iz gornjeg teksta (napisanog 2014) ostaće neispunjena. Naša autorka preminula je u proleće 2020.Puna desktop verzija ove stranice
KrR @ Instagram